«گلستان میناب» در بوستان جهان‌شهر مشهد | مراسم درخت‌کاری به یاد شهدای میناب

  • کد خبر: ۴۰۷۹۸۸
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۵
«گلستان میناب» در بوستان جهان‌شهر مشهد | مراسم درخت‌کاری به یاد شهدای میناب
روز گذشته با حضور مردم و مسئولان به یاد شهدای میناب، مراسم درخت‌کاری در بوستان جهان‌شهر مشهد برگزار شد.

سمیه سعادتمند | شهرآرانیوز؛ پس از توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر کاشت نهال، پویش سراسری «سرو ایران» در کشور شکل گرفت. این پویش که با هدف ترویج فرهنگ درخت‌کاری و زنده نگه‌داشتن یاد شهدا آغاز شد، مورد استقبال گسترده نهاد‌های مختلف و مردم قرار گرفت.

در همین راستا و هم‌زمان با روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، مراسمی در بوستان جهان‌شهر که روزگاری محل حضور ارتشیان در آنجا بود، برگزار و در این مراسم اعلام شد که بخشی از بوستان جهان‌شهر به نام شهدای دانش‌آموز حادثه میناب با نام «گلستان میناب» نام‌گذاری می‌شود و در همین راستا به یاد و نام این شهدای گران‌قدر نهال‌هایی کاشته شد.

کاشت ۱۷۰هزار نهال به یاد شهدای میناب در پویش «سرو ایران»

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان رضوی در این مراسم گفت: امسال توفیق حضور رهبر شهیدمان در مراسم درخت‌کاری از ما سلب شد، اما پرچم آقا بر زمین نماند و پویش سرو ایران در سراسر کشور راه افتاد تا یاد همه شهدا به‌ویژه رهبر شهیدمان و همچنین شهدای میناب زنده بماند.

علی شکاری با اشاره به حملات دشمن به منابع طبیعی کشور، افزود: ما در همین جنگ ناعادلانه هفت نفر از همکاران خود را در سازمان منابع طبیعی از دست دادیم. وی تأکید کرد: در یک ماه گذشته با همت مردم، بالغ بر ۱۷۰هزار نهال کاشته شده است. ما به دشمن ثابت می‌کنیم که به آینده امید داریم و جوانان ما برای آینده برنامه‌ریزی می‌کنند.

لشکر۷۷ خراسان؛ فاتح حصر آبادان

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در ادامه این مراسم گفت: این‌جایی که من و شما نشسته‌ایم، از مکان‌های بسیار مقدس است. هزاران نفر از مدافعان کشور در اینجا فعالیت کرده‌اند. مصطفی اسدی از لشکر۷۷ خراسان یاد کرد و افزود: در روز‌های سخت ابتدای جنگ که آبادان در محاصره بود، لشکر۷۷ پیروز خراسان بود که افتخار شکست حصر آبادان را رقم زد.

اسدی خطاب به دانش‌آموزان گفت: اگر می‌خواستیم برای شما بگوییم جنگ تحمیلی هشت‌ساله چه اتفاقی بود، شاید باور نمی‌کردید. اما امروز خودتان در جبهه جنگ تحمیلی جدید هستید و این خاطرات را حس و لمس می‌کنید. وظیفه ما و شما این است که این خاطرات را به نسل‌های بعد منتقل کنیم. خدا خواست که این دانش‌آموزان بی‌گناه مینابی با شهادت، راهی را بروند که بسیاری از بزرگان آرزو داشتند.

ارتش با اقتدار کامل آماده دفاع از خاک است

در ادامه، جانشین فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق ارتش ضمن تبریک روز ارتش به تمامی رزمندگان و هم‌رزمان خود در نیرو‌های مسلح، گفت: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با اقتدار کامل و آمادگی صددرصدی در مرز‌ها و قرارگاه‌های خود مستقر است. هر دشمنی که فکر تعرض به این خاک را داشته باشد، پاسخ کوبنده‌ای دریافت خواهد کرد.

امیر سرتیپ دوم محمد ابراهیمی افزود: اگر دشمن پای نجس خود را بر روی این خاک بگذارد، مطمئن باشید هیچ‌کدامشان زنده نمی‌مانند و ما کار را تمام خواهیم کرد. دشمن امروز ترسیده و ما با افتخار و صلابت در کنار مردم ایستاده‌ایم.

وی تأکید کرد: هنوز کار به حضور گسترده نیروی زمینی نکشیده است. کار‌های ما بیشتر هوایی، پهپادی و راداری بوده. اگر دشمن پا بگذارد، آن‌زمان نیروی زمینی وارد می‌شود. قدرت واقعی ما در پشتیبانی مردم و ایمان رزمندگان است.

یادمان شهدای میناب در بوستان جهان‌شهر احداث می‌شود

شهردار منطقه ۸ شهردای مشهد ضمن تبریک روز ارتش گفت: امروز بدانید آن صلابت و قدرتی که ایران داراست، به همت و انسجام شما مردم عزیز است.

حسن صالحی‌مفرد افزود: اگر دیروز با خون شهدای میناب و رهبر عزیزمان، مردم برای دفاع از اسلام و انقلاب مبعوث شدند، امروز هم با اقتدار پای این نظام ایستاده‌اند. این اقتدار را مدیون تک تک خانواده‌های محترم شهدا هستیم.

وی اعلام کرد: بعد از این مراسم، پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم تا یادمان بسیار خوبی به نام شهدای میناب در اینجا ایجاد شود تا همیشه میزبان و مهمان همه عزیزانی باشیم که از این مکان بازدید می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.